top of page

Vacature

Balie-medewerk(st)er

16 uur p/w

Jongeneel Transport groeit. Zo hard dat we plaats hebben voor een pittige Telefoniste/ Receptioniste die boordevol energie zit. Jouw werkdagen zijn dinsdag en donderdag (16 uuur per week).


Visitekaartje

Bij binnenkomst zijn klanten en leveranciers verwonderd over jouw verschijning. Een goede eerste indruk zegt meer dan wat dan ook. Dat weet jij als geen ander. Ook tijdens telefoongesprekken wordt jouw glimlach door de lijn heen opgemerkt. Mensen voelen zich gewaardeerd en geholpen als jij ze doorverbind naar de juiste persoon binnen ons bedrijf. Jouw Nederlands, Engels en Duits zijn dan ook voldoende ontwikkeld om dit waar te kunnen maken.


Post

Zorgvuldig sorteer en begeleid je de post. Dit laat jou niet los tot het moment dat dit aan het juiste adres bezorgd wordt.


Helpende handen

Je staat te allen tijde klaar om je collega’s te helpen bij lichte administratieve werkzaamheden zoals het verwerken en factureren van gereden ritten en het factureren van was- en gasbonnen. Daarbij zal jij de collega van ons zusterbedrijf Jovetra gaan ondersteunen met administratieve klussen. Tot slot sta jij er garant voor dat ons papierwerk, dat steeds minder wordt, netjes en op de juiste plaats wordt opgeruimd.

 

Onze inspiratie, jouw uitdaging

Kom jij graag werken bij ons 62 jaar jonge familiebedrijf en wordt je net als wij geïnspireerd door gezonde voeding, je leven lang blijven leren en onbegrensde mogelijkheden in nieuwe communicatiemiddelen? Dan zijn wij zeer benieuwd naar jouw profiel. Stuur snel jouw motivatie en ervaringen in een kort maar krachtig en inspirerend verhaal naar olette.kokkelkoren@jongeneel.com.
 

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Olette Kokkelkoren, Tel. 071-5322530

 

Jongeneel Transport
Voorschoterweg 52a
2235 SH Valkenburg (Z-H)

 

Je kunt ook online een solliciteren, klik hier.

De gegevens die u via het sollicitatieformulier verstuurd wordt door ons binnen 30 dagen verwijderd van de webserver. Zie ook ons privacy policy.

Sollicitatieformulier

Motivatie en/of CV uploaden

Bedankt voor de interesse!

bottom of page