Vacature

Chauffeur industriële gasflessen | standplaats

Herenthout

Voor een bestaande opdrachtgever gaan we onze dienstverlening uitbreiden! Wij zoeken 2 nieuwe collega’s voor het transport van industriële gasflessen. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf standplaats Herenthout.
 

Voor deze standplaats zoeken we 1 chauffeur die dagritten rijdt en 1 chauffeur die nachtritten uitvoert.
 

Zoekt u een uitdagende functie met verantwoordelijkheden? Beschikt u over de juiste certificaten en de juiste instelling? Dan is dit misschien wel uw baan!
 

Over de functie
In deze functie van chauffeur bent u verantwoordelijk voor de distributie van industriële gasflessen naar de eindgebruikers. U rijdt met een motorwagen of  een trekker-oplegger en voor het laden en lossen maakt je gebruik van een meeneemheftruck. Per route belevert u zo’n 8 á 10 klanten. U bent bekend met de veiligheidsregels en u werkt accuraat.


U werkt van maandag tot en met vrijdag. Daarnaast bent u ook beschikbaar voor ritten in het weekend mocht dit nodig zijn.


De chauffeur die nachtritten maakt, zorgt voor de aan- en afvoer van de industriële gasflessen tussen de standplaats Herenthout en Gent.

De ideale kandidaat

  • Beschikt over CE-rijbewijs, code 95 en de bestuurderskaart;

  • Heeft minimaal 2 jaar ervaring met het transport van gevaarlijke stoffen;

  • Beschikt over ADR Basis en Tank certificaat en een VCA basis certificaat;

  • Is zelfstandig, accuraat en bovenal klantvriendelijk;

  • Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt zeer nauwkeurig;

  • Beschikt over technisch inzicht en goede topografische kennis;

  • Is een harde werker en flexibel inzetbaar.
     

Jongeneel Transport biedt

Een zelfstandige baan met afwisselende ritten, bij een professioneel en gerenommeerd transportbedrijf, waarbij duurzame inzetbaarheid hoog in het vaandel staat. Bij de functie hoort een programma van jaarlijkse opleidingen. Salariëring conform het PC 140.03 - Wegvervoer en logistiek (arbeiders).


Wilt u meer weten?

Stuur uw sollicitatiebrief met CV naar olette.kokkelkoren@jongeneel.com of naar ruud.jongeneel@jongeneel.com. Wilt u eerst nog aanvullende informatie, neem dan contact op met 03-7801781 en vraag naar Olette Kokkelkoren of Ruud Jongeneel.

Sollicitatieformulier

arrow&v
Motivatie en/of CV uploaden