NL - EN

Gasdepot

Voor bedrijven en particulieren

Op ons terrein beschikken we over een eigen gasdepot waar we gasflessen verkopen aan bedrijven en particulieren. Wij zijn regio dealer voor Air Liquide en Antargaz. Wij leveren de volgende gassen:

- Propaan
- Butaan
- Diverse industriële gassen

Tevens verzorgen wij het ophalen van allerlei gasflessen bijvoorbeeld lpg-tanks en oude brandblussers. De ingezamelde flessen worden vervolgens door ons afgevoerd en aangeboden voor recycling.

Accessoires

Wij leveren ook allerlei aansluitmaterialen, zoals propaanslang, regelaars, vulpijpjes, verloopnippels enz.

Prijzen

De prijzen van het gas zijn sterk afhankelijk van de olieprijzen, daarom hanteren wij dagprijzen. Voor navraag naar de dagprijs kunt u contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 071 - 532 25 30.

Openingstijden gasverkoop

Maandag 07:30 - 17:30
Dinsdag 07:30 - 17:30
Woensdag 07:30 - 17:30
Donderdag 07:30 - 17:30
Vrijdag 07:30 - 17:30
Zaterdag 08:30 - 12:30
Zon- en feestdagen gesloten

Vullen van gasflessen

Wij zijn een erkend vulstation. U kunt dus ook voor het vullen van een gasfles bij ons terecht. Het vullen betreft meestal de bekende 5 kg gasflessen voor caravan of boot. Maar ook andere soorten propaanflessen kunnen door ons gevuld worden, mits deze fles uw eigendom is. Wij vullen geen eigendomsflessen van maatschappijen. In het kampeerseizoen vullen wij dagelijks grote hoeveelheden 5 kg gasflessen voor particulieren en bedrijven. Komt u bij ons met bijvoorbeeld een halfvolle gasfles dan is onze service: u betaalt wat wij bijvullen! Dat bespaart u dus heel wat euro’s. En bij het vullen geldt altijd: Klaar terwijl u wacht.

CO2 vulstation

Op ons terrein is een CO2 vulstation aanwezig. Lege cilinders kunnen direct gevuld worden, mits koud aangeleverd. Is deze niet koud, dan koelen wij deze voor u en kunt u deze de volgende dag ophalen. Toepassing: CO2 wordt gebruikt in een aquarium en daarnaast ook bij paintbalsystemen. Wij ondersteunen het Dirk Kuijt Foundation en zijn onderdeel van Dirk's 11.

Ard Jongeneel


Disclaimer / Privacy Policy

Algemene Vervoers- en Betalingscondities