NL - EN

Kernwaarden

Betrokken

Snelle oplossing voor een passend tarief

Het team van Jongeneel Transport realiseert zich dat elke vracht aandacht verdient. We zoeken altijd naar de snelste oplossingen die prijstechnisch interessant zijn.

Persoonlijk contact

Als familiebedrijf hechten we waarde aan persoonlijk contact. Daardoor kennen we onze klanten en kunnen we sneller en beter inspelen op de vragen die er zijn. Dat maakt samenwerken een stuk eenvoudiger en leuker.

Ontwikkeling

Een leven lang leren

Door een constante investering in de medewerkers wil Jongeneel Transport haar personeel geïnspireerd houden en open laten staan voor veranderingen in de organisatie. Daarnaast zorgen deze investeringen dat medewerkers kunnen voldoen aan de eisen van de arbeidsmarkt/ opdrachtgever en dit maakt hen duurzaam inzetbaar.

Eigen inbreng

Iedereen binnen ons team heeft z'n eigen kwaliteiten. En daar maken we graag gebruik van. Dat betekent dat eigen inbreng belangrijk is, want dat brengt originele ideeën met zich mee.

Daadkrachtig

Afspraken maken en nakomen

Stiptheid is de basis van ons handelen. We hechten veel waarden aan de afspraken die we maken. Die komen we na! En dat dit niet bij mooie beloftes blijft, bewijzen onze trouwe klanten. Zij vertrouwen ons. En dat maakt dat we bestaan sinds 1956.

Snel een oplossing

Geen vraag is ons te gek, of we vinden er wel een oplossing voor. Want uiteindelijk gaat het erom dat onze klanten tevreden zijn. Geen woorden, maar daden wat ons betreft.

Kwaliteit

Rapportages en controles

Kwaliteit in alles: daar gaan we voor. We gebruiken hiervoor rapportages en controles. Niet als een stok om mee te slaan, maar als een staf om mee om te gaan. Het helpt ons om te leveren wat we beloven.

Prestaties verbeteren

Kwaliteit betekent voor Jongeneel Transport ook dat we onszelf steeds weer willen verbeteren. De nieuwste technieken, up‐to‐date materieel en vakkundige medewerkers. Daardoor kunnen we kwaliteit borgen en bewaken. Want uiteindelijk gaat het erom dat de vracht van de klant tiptop wordt afgeleverd.

 Wij ondersteunen het Dirk Kuijt Foundation en zijn onderdeel van Dirk's 11.

Ard Jongeneel


Disclaimer / Privacy Policy

Algemene Vervoers- en Betalingscondities