NL - EN

Opleidingen

Zowel voor het reguliere vrachtvervoer als voor het vervoer van gassen heeft ons team veel kennis en ervaring. Onze chauffeurs zijn vakkundig opgeleid. En we onderhouden deze kennis door het volgen van de meest actuele cursussen en richtlijnen.

Actieve invulling kernwaarden

Met dit opleidingsbeleid geven wij actief invulling aan onze kernwaarden: Betrokkenheid, Daadkracht, Enthousiasme en Kwaliteit.

Erkend Leerbedrijf Transport & Logistiek

Jongeneel Transport is al vele jaren actief als leerbedrijf. We vinden het belangrijk om hiermee een goede aansluiting tussen het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven binnen de sector Transport en Logistiek te stimuleren en te bevorderen. Daarnaast biedt dit ons de gelegenheid om op deze manier ook potentiële nieuwe medewerkers op te leiden en te behouden als vakkundige medewerker in de toekomst.

Certificaat Leerbedrijf

 

2013/ 2014 in het teken van MBO2 opleiding

Foto genomen tijdens diploma-uitreiking van bedrijfsbrede MBO-2 opleiding in juni 2014

Het hele bedrijf weer in de schoolbanken. Dat hoor je niet vaak en zeker niet in de transportsector. Maar dat is wel waartoe Jongeneel Transport zo’n twee jaar geleden besloot. Door de intrede van code 95, een verplichte nascholing voor chauffeurs, en door alarmerende cijfers uit een bedrijfsscan over de gezondheid van de medewerkers, werd binnen afzienbare tijd met opleidingscentrum ROC Noorderpoort en Gezond Transport een opleidingstraject uitgestippeld.

De opleiding bestond onder andere uit de onderdelen Communicatie, Veiligheidsbewustzijn en Leefstijl. Naast de theoretische kennis die werd aangeboden was er ook een praktijkgedeelte met ‘coaching on the job’. Het hele traject werd afgesloten met een individueel eindgesprek.

 

Assortiment van opleidingen

Onze chauffeurs volgen een of meerdere van de onderstaande opleidingen:

    - ADR
    - BBS (Behaviour Based Safety)
    - BHV (Bedrijfshulpverlener)
    - HACCP
    - Basiscursus Heftruck
    - Basiscursus Autolaadkraan
    - Lading zekeren
    - VCA Basisveiligheid
    - Rijvaardigheid met het nieuwe rijden
    - RIjvaardigheid Schadepreventie
    - Veilig rijden met een tankoplegger
      (kanteltraining)
    - Incidentenbestrijding
    - Fatique/ vermoeidheidstraining
    - TunnelregiemWij ondersteunen het Dirk Kuijt Foundation en zijn onderdeel van Dirk's 11.

Ard Jongeneel


Disclaimer / Privacy Policy

Algemene Vervoers- en Betalingscondities