top of page

Vacature

Medewerk(st)er
Klantencontact

16 uur -
40 uur p/w

Jongeneel Transport groeit, zo hard dat we plaats hebben voor een pittige Telefoniste/ Receptioniste die boordevol energie zit. Deze functie kan zowel door twee parttimer als door een fulltimer vervuld worden. Uren zijn daarom bespreekbaar.

Visitekaartje 
In deze functie ben je het visitekaartje van Jongeneel Transport. Bij binnenkomst zijn klanten en leveranciers verwonderd over jou verschijning. Een goede eerste indruk zegt meer dan wat dan ook en dit weet jij als geen ander. Ook tijdens telefoongesprekken voelt men jouw enthousiasme en energie. Mensen voelen zich gewaardeerd en geholpen als jij ze doorverbindt naar de juiste persoon binnen ons bedrijf.

Post 
Zorgvuldig sorteer en verdeel je de post, neem je documenten en pakketten in ontvangst en zorgt ervoor dat ze bij de juiste persoon terecht komen. Daarnaast verzorg je de uitgaande post.

Ondersteuning 
Je staat te allen tijde klaar om je collega’s te ondersteunen bij lichte administratieve werkzaamheden zoals het verwerken en factureren van gereden ritten. Ook het scannen/ inboeken van inkoopfacturen behoort tot jouw takenpakket.

Zie je dit als een geweldige uitdaging, ben je accuraat, efficiënt, klantgericht en ben je communicatief sterk? Dan ben jij de juiste persoon voor deze baan!
Heb je minimaal MBO-3 niveau en spreek en schrijf en spreek je vloeiend Nederlands? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV naar sollicitatie@jongeneel.com t.a.v. Olette Kokkelkoren

Functieomschrijving
- Het aannemen en doorverbinden van in- en uitgaande telefoongesprekken (2 vreemde talen is een pré)
- Ontvangen en te woord staan van bezoekers en klanten
- Verwerken van in- en uitgaande post
- Administratieve ondersteuning van de afdeling Administratie

Jij
- MBO3 werk- en denkniveau
- Werkervaring heeft een pré
- Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
- Kennis van Duitse of Franse taal is een pré
- Accuraat, efficiënt, klantgericht en communicatief sterk

Wij
- Bieden je een prettige werksfeer in een familiebedrijf waar duurzame inzetbaarheid een belangrijke rol speelt en waarin de medewerker centraal staat.
- Ontwikkeling van medewerkers een belangrijk speerpunt is en eigen initiatief wordt gestimuleerd
- Een aantrekkelijk en afwisselende baan bij een groeiend, innovatief en duurzaam bedrijf
- Salaris volgens de CAO voor het beroepsgoederenvervoer

Sollicitatieformulier

Motivatie en/of CV uploaden

Bedankt voor de interesse!

bottom of page