NL - EN

Privacy Policy

 

Bedankt dat u onze website gebruikt. Wij doen er alles aan om uw data m.b.t. het gebruik van onze website zo veilig als mogelijk te verwerken. Middels deze privacy policy leggen we uit wat er met uw data gebeurt en op welke wijze wij ervoor zorgen dat uw data zo veilig mogelijk en volgens de AVG wordt verwerkt.

 

Bedrijfsgegevens

A.J. Jongeneel en Zonen Transport B.V.

Voorschoterweg 52a

2235 SH Valkenburg (Z-H)

Nederland

Telefoon: +31 71 5322530

E-mail: contact@jongeneel.com  

 

Wij verzamelen data over uw gebruik

Wij verzamelen gegevens van onze bezoekers. Dit doen we om verschillende redenen die hieronder verder worden verduidelijkt.

 

Het logboek

Doel : Het onderzoeken van fouten en het blokkeren van kwaadwillende bezoekers.

In het logboek van de server wordt uw IP-Adres, het soort device en de pagina die u bezoekt opgeslagen. Deze data wordt door ons gebruikt bij onderzoek naar een hackpoging, fouten op de website of op nadrukkelijk verzoek van een wettelijke instanties. Het logboek wordt na 30 dagen verwijderd en de back-up van de server wordt na 90 dagen verwijderd. Na 90 dagen is uw bezoek dus niet langer te traceren middels het logboek.

 

Uw gegevens bij gebruik van het contactformulier

Doel : De bezoeker de mogelijkheid geven een vraag te stellen via de website

Wanneer u het contactformulier gebruikt conflicteert dit met de AVG/GDPR. De gegevens die u via het contactformulier verstuurd wordt door ons binnen 30 dagen verwijderd van de webserver. De webserver is een plek waar de fysieke website toegankelijk is voor u als bezoeker.

 

Echter de informatie die u verstuurd via het contactformulier wordt ook verzonden naar ons e-mailadres (contact@jongeneel.com). Volgens de wetgever moeten we e-mailverkeer minimaal 7 jaar bewaren. Deze wet overruled de AVG/GDPR.

 

Uw e-mailadres zal niet anders worden gebruikt dan het geven van een antwoord op de gestelde vraag of, indien u dit nadrukkelijk hebt aangegeven, voor het verzenden van de nieuwsbrief. Wij zullen nooit ongevraagd een commerciële uiting sturen naar het opgegeven e-mailadres.

 

Het sollicitatieformulier

Doel : In contact kunnen komen met geïnteresseerden in een functie bij ons bedrijf

Wanneer u het sollicitatieformulier gebruikt conflicteert dit met de AVG/GDPR. De gegevens die u via het sollicitatieformulier verstuurd wordt door ons binnen 30 dagen verwijderd van de webserver. De webserver is een plek waar de fysieke website toegankelijk is voor u als bezoeker.

 

Echter de informatie die u verstuurd via het sollicitatieformulier wordt ook verzonden naar ons e-mailadres (sollicitatie@jongeneel.com). Volgens de wetgever moeten we e-mailverkeer minimaal 7 jaar bewaren. Deze wet overruled de AVG/GDPR.

 

Uw persoonsgegevens zullen niet anders worden gebruikt dan voor de sollicitatieprocedure. Indien u niet bij ons indienst komt, dan worden uw persoonsgegevens uiterlijk 4 weken na afronding van de sollicitatieprocedure verwijderd.

 

Cookies

Doel : De gebruiker een betere ervaring verschaffen bij het bezoek

Onze website gebruikt Cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die opgeslagen worden op uw computer. Onze cookies zorgen er onder andere voor dat de website bij een volgend bezoek sneller zal laden. Cookies versturen geen persoonlijke data naar onze servers.

 

Google Analytics

Doel : Analyseren van bezoekgedrag

Onze website gebruikt Google Analytics. Google Analytics is een analyse tool waarmee wij, geanonimiseerd, inzicht hebben in het gebruik van de website. Deze gegevens stellen ons in staat om de website te verbeteren. De cookies die onze website gebruikt om deze data te verzamelen sturen de gegevens geanonimiseerd door naar de servers van Google.

 

Verwijderen van uw gegevens

U heeft ten aller tijde het recht om bij ons een verzoek in te dienen waarmee uw gegevens kunnen worden verwijderd. Dit kan echter uitsluitend wanneer uw verzoek niet in strijd is met wetgeving die ons verplicht de data te bewaren.

 

Neem hiervoor contact met ons op.

 

Geschillen

Mocht u ondank onze zorgvuldigheid van mening zijn dat wij onzorgvuldig zijn omgegaan met uw gegevens dan horen wij dat graag. U heeft ook de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de autoriteit persoonsgegevens (AP). https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/

 

Heeft u nog vragen over deze privacy policy? Neem dan contact met ons op.

 

Dit beleid is voor het laatst gewijzigd op 24 mei 2018. Wanneer wij wijzigingen doorvoeren in de manier waarop de via deze website verzamelde persoonsgegevens wordt omgegaan, zal dit via een wijziging in de privacy policy bekend worden gemaakt.

 



Wij ondersteunen het Dirk Kuijt Foundation en zijn onderdeel van Dirk's 11.

Ard Jongeneel


Disclaimer / Privacy Policy

Algemene Vervoers- en Betalingscondities