top of page

Vacature

Tankwagen

chauffeur luchtgassen Antwerpen

Zoek je een uitdagende functie met verantwoordelijkheden? Ben je bekend met alle veiligheidsregels en werk je graag zelfstandig? Dan is dit misschien wel jouw baan!

Tankwagenchauffeur Luchtgassen - Standplaats Antwerpen – Rijbewijs C

Over de functie

Als tankwagenchauffeur Luchtgassen ben je verantwoordelijk voor het laden, vervoeren en lossen van met name stikstof. Je levert bij bedrijven en instellingen en hebt per route doorgaans zo’n 4 tot 6 stops. Je bent bekend met de veiligheidsregels en je werkt accuraat. Je werkt vanaf onze standplaats in Antwerpen. Het beladen van de luchtgassen gebeurt met name in Antwerpen, Seraing of Terneuzen. De klanten bevinden zich voornamelijk in België, met af en toe een of meerdere lossingen in Nederland. De vrachtauto (4-asser met tridem assenstel) is uitgerust met slaapcabine, zodat je ook kunt overnachten. Om de routes efficiënt uit te voeren is het noodzakelijk om meerdere keren per week in de vrachtauto te overnachten. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, maar daarnaast ben je ook beschikbaar voor ritten in het weekend mocht dit nodig zijn.
 

De ideale kandidaat

  • Beschikt over C-rijbewijs, code 95 en digitale bestuurderskaart;

  • Heeft minimaal 2 jaar ervaring met tanktransport en het transport van gevaarlijke stoffen;

  • Beschikt over ADR Basis en Tank certificaat;

  • Is zelfstandig, accuraat en bovenal klantvriendelijk;

  • Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt zeer nauwkeurig;

  • Beschikt over technisch inzicht en goede topografische kennis;

  • Is een harde werker en flexibel inzetbaar.

 

Jongeneel Transport biedt

Een zelfstandige baan met afwisselende ritten, bij een professioneel en gerenommeerd familiebedrijf, waarbij duurzame inzetbaarheid hoog in het vaandel staat. Bij de functie hoort een programma van jaarlijkse opleidingen. Salariëring volgens de Nederlandse CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg.

Wil je meer weten?

Stuur je sollicitatiebrief met CV naar olette.kokkelkoren@jongeneel.com.

 

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Vul dan onderstaand formulier in.

 

De gegevens die u via het sollicitatieformulier verstuurd worden door ons binnen 30 dagen verwijderd van de webserver. Zie ook ons privacy policy.

Sollicitatieformulier

Motivatie en/of CV uploaden

Bedankt voor de interesse!

bottom of page