top of page

Vacature

Chauffeur NACHT industriële gasflessen | standplaats

Herenthout

Vanwege het vertrek van een collega hebben we een vacature voor een chauffeur die avond-/ nachtritten rijdt met industriële gasflessen vanaf onze standplaats in Herenthout.
 

Zoekt u een uitdagende functie met verantwoordelijkheden? Beschikt u over de juiste certificaten en de juiste instelling? Dan is dit misschien wel uw baan!
 

Over de functie

Als chauffeur bent u verantwoordelijk voor het transport van de industriële gasflessen tussen de locaties Herenthout en Deinze. In Herenthout is de vullocatie van de industriële gasflessen en in Deinze bevindt zich een overslag locatie. U rijdt met een trekker-oplegger en voor het laden en lossen maakt u gebruik van een meeneemheftruck. U bent bekend met de veiligheidsregels en u werkt accuraat.
 

De vaste werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. De aanvangstijd is circa 16:00 uur waarna u afhankelijk van de klantvraag 1 of 2 ritten naar Deinze uitvoert.

De ideale kandidaat

  • Beschikt over CE-rijbewijs, code 95 en de bestuurderskaart;

  • Heeft minimaal 2 jaar ervaring met het transport van gevaarlijke stoffen;

  • Beschikt over ADR Basis en Tank certificaat en een VCA basis certificaat;

  • Is zelfstandig, accuraat en bovenal klantvriendelijk;

  • Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt zeer nauwkeurig;

  • Beschikt over technisch inzicht en heeft goede topografische kennis;

  • Is een harde werker en flexibel inzetbaar.
     

Jongeneel Transport biedt

Een zelfstandige baan met afwisselende ritten, bij een professioneel en gerenommeerd transportbedrijf, waarbij duurzame inzetbaarheid hoog in het vaandel staat. Bij de functie hoort een programma van jaarlijkse opleidingen. Salariëring conform het PC 140.03 - Wegvervoer en logistiek (arbeiders).


Enthousiast geworden?

Stuur uw sollicitatiebrief met CV naar olette.kokkelkoren@jongeneel.com of naar ruud.jongeneel@jongeneel.com. Wilt u eerst nog aanvullende informatie, neem dan contact op met 03-7801781 en vraag naar Olette Kokkelkoren of Ruud Jongeneel.

Sollicitatieformulier

Motivatie en/of CV uploaden
bottom of page