top of page

Vacature

Veelzijdig chauffeur

autolaadkraan

Standplaats Valkenburg Z-H

Zoek je een uitdagende functie met verantwoordelijkheden? Heb jij ervaring als met een autolaadkraan en ben je proactief? Dan is dit misschien wel jouw baan! 

 

Over de functie

Als chauffeur in deze gecombineerde functie autolaadkraan ben je inzetbaar op een tweetal gebieden namelijk het wisselen van propaantanks en het transport van rijplaten en dragline schotten. Het wisselen van propaantanks vindt plaats bij zowel particulieren als bedrijven door geheel Nederland. Doorgaans heb je per route zo’n 3 tot 4 stops. Voor het transport van rijplaten en dragline schotten kom je hoofdzakelijk bij infrabedrijven. Hierbij kun je denken aan de wegenbouw, waterleidingen, gasleidingen, windmolens en hoogspanningstrajecten. Het betreft hier vaak 1 losadres per lading.

Je bent bekend met de veiligheidsregels en je werkt gestructureerd en accuraat. Werken met de autolaadkraan is een belangrijk onderdeel en daarbij is technisch inzicht en pre. Deze transporten voer je uit met een motorwagen met autolaadkraan en eventueel aanhangwagen. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, maar daarnaast ben je ook beschikbaar voor ritten in het weekend mocht dit nodig zijn.
 

De ideale kandidaat

  • Beschikt over CE-rijbewijs, code 95 en digitale        bestuurderskaart;

  • Heeft minimaal 2 jaar ervaring met een autolaadkraan;

  • Beschikt over ADR-basis en Tank certificaat (pre);

  • Beschikt over een geldig VCA-certificaat (pre);

  • Is zelfstandig, accuraat en bovenal klantvriendelijk;

  • Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt zeer nauwkeurig;

  • Beschikt over technisch inzicht en goede topografische kennis;

  • Is een harde werker en flexibel inzetbaar;

  • Is ook bereid om in het weekend te werken.

 

Jongeneel Transport biedt

en zelfstandige baan met afwisselende ritten, bij een professioneel en gerenommeerd familiebedrijf, waarbij duurzame inzetbaarheid hoog in het vaandel staat. Bij de functie hoort een programma van jaarlijkse opleidingen. Salariëring, in overeenstemming met cao-beroepsgoederenvervoer.

Wil je meer weten?
Stuur je sollicitatiebrief met CV naar olette.kokkelkoren@jongeneel.com.

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Vul dan onderstaand formulier in.

De gegevens die u via het sollicitatieformulier verstuurd wordt door ons binnen 30 dagen verwijderd van de webserver. Zie ook ons privacy policy.

Sollicitatieformulier

arrow&v
Motivatie en/of CV uploaden
bottom of page