top of page

Vacature

Chauffeur industriële gasflessen | standplaats

Eindhoven

Voor een bestaande opdrachtgever zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor het transport van industriële gasflessen. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf standplaats Eindhoven en we zijn op zoek naar een chauffeur die de dag ritten wil rijden. 

Zoek je een uitdagende functie met verantwoordelijkheden? Beschik je over de juiste certificaten en de juiste instelling? Dan is dit misschien wel jouw baan!

 

Over de functie
In deze functie van chauffeur ben je verantwoordelijk voor de distributie van industriële gasflessen naar de eindgebruikers. Je rijdt met een trekker-oplegger en voor het laden en lossen maak je gebruik van een meeneemheftruck. Per route belever je zo’n 5 á 7 klanten. Je bent bekend met de veiligheidsregels en je werkt accuraat.

 

Je werkt van maandag tot en met vrijdag. Daarnaast ben je ook beschikbaar voor ritten in het weekend mocht dit nodig zijn.


 

De ideale kandidaat

  • Beschikt over CE-rijbewijs, code 95 en de bestuurderskaart;

  • Heeft minimaal 2 jaar ervaring met het transport van gevaarlijke stoffen;

  • Beschikt over ADR Basis en Tank certificaat en een VCA basis certificaat;

  • Is zelfstandig, accuraat en bovenal klantvriendelijk;

  • Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt zeer nauwkeurig;

  • Beschikt over technisch inzicht en goede topografische kennis;

  • Is een harde werker en flexibel inzetbaar.
     

Jongeneel Transport biedt

Een zelfstandige baan met afwisselende ritten, bij een professioneel en gerenommeerd transportbedrijf, waarbij duurzame inzetbaarheid hoog in het vaandel staat. Bij de functie hoort een programma van jaarlijkse opleidingen. Salariëring conform de CAO Beroepsgoederenvervoer over de Weg.
 

Wil je meer weten?

Stuur je sollicitatiebrief met CV naar olette.kokkelkoren@jongeneel.com of naar ruud.jongeneel@jongeneel.com. Wil je eerst nog aanvullende informatie, bel dan met 071-5322530 en vraag naar Olette Kokkelkoren of Ruud Jongeneel.

Sollicitatieformulier

Motivatie en/of CV uploaden
bottom of page