top of page

Vacature

Chauffeur tankwissels

Uden

Zoek je een uitdagende functie met verantwoordelijkheden? Ben je bekend met alle veiligheidsregels en werk je graag zelfstandig? Dan is dit misschien wel jouw baan!
 

Over de functie
Als chauffeur tankwissels ben je in het voorjaar en in de zomer verantwoordelijk voor het wisselen van tankjes. Je vervangt tankjes bij zowel particulieren als bedrijven en hebt per route doorgaans zo’n 3 tot 4 stops. Deze tankwissels vinden plaats door heel Nederland. 
Je bent bekend met de veiligheidsregels en je werkt gestructureerd en accuraat. Voor deze werkzaamheden rij je met een motorwagen-aanhangwagen. Werken met de autolaadkraan is een belangrijk onderdeel bij het verwisselen van de tankjes daarnaast is enig technisch inzicht en pre.


In de herfst en winter rij je een aantal dagen per week kleinbulk. Je levert met een kleine bulkwagen propaan bij particulieren en campings. Of je belevert grote bedrijven en depots met een trekker-oplegger. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, maar daarnaast ben je ook beschikbaar voor ritten in het weekend mocht dit nodig zijn.
 

De ideale kandidaat

  • Beschikt over CE-rijbewijs, code 95 en bestuurderskaart;

  • Heeft minimaal 2 jaar ervaring met het werken met een autolaadkraan;

  • Beschikt over ADR-basis en Tank certificaat of is anders bereid dit te behalen;

  • Is zelfstandig, accuraat en bovenal klantvriendelijk;

  • Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt zeer nauwkeurig;

  • Beschikt over technisch inzicht en goede topografische kennis;

  • Is een harde werker en flexibel inzetbaar.


Jongeneel Transport biedt

Een zelfstandige baan met afwisselende ritten, bij een professioneel en gerenommeerd transportbedrijf, waarbij duurzame inzetbaarheid hoof in het vaandel staat. Bij de functie hoort een programma van jaarlijkse opleidingen. Salariëring conform CAO beroepsgoederenvervoer.
 

Wil je meer weten?

Stuur je sollicitatiebrief met CV naar olette.kokkelkoren@jongeneel.com

Sollicitatieformulier

Motivatie en/of CV uploaden

Bedankt voor de interesse en je hoort op korte termijn van ons!

bottom of page