top of page

Vacature

Fulltime Nachtchauffeur sierteelt

Standplaats Valkenburg (Z-H)

Zoek je een uitdagende functie met verantwoordelijkheden? Hou je niet van wachten? Maar wel van groen? Dan is dit misschien wel jouw baan!

Over de functie

Als Nachtchauffeur Sierteelt ben je verantwoordelijk voor het laden, vervoeren en lossen van gekoelde sierteelt producten. Je brengt de producten van de basis in Valkenburg (Z-H) dichtbij Leiden naar kwekers in heel Nederland. Hierbij werk je met een elektrische pompwagen. Dit zorgt ervoor dat dit fysiek geen zwaar werk is. Je werkt samen met de dagchauffeur, wat inhoud dat na jouw dienst de dagchauffeur het werk van je overneemt. Je hebt veel vrijheid bij het indelen van je werk, waarbij je uiteraard wel rekening houdt met de wensen van de klant. Een flexibele inzet is een vereiste. Je werkt in principe van zondag tot en met donderdag nacht,  maar je bent ook beschikbaar voor ritten in het weekend mocht dit nodig zijn. Een voordeel van deze baan is dat je nooit hoeft te wachten. 

De ideale kandidaat

- Beschikt over CE-rijbewijs, Code 95 en digitale bestuurderskaart;
- Is zelfstandig, werkt precies en is bovenal klantvriendelijk;
- Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
- Is een harde, enthousiaste werker en is flexibel inzetbaar;
- Woont binnen een straal van circa 30 kilometer van standplaats Valkenburg Z-H);

- Ervaring in de sierteeltsector is een pré

Jongeneel Transport biedt

Een zelfstandige baan bij een professioneel transportbedrijf, waar duurzame inzetbaarheid belangrijk is. Je krijgt de beschikking over goed materiaal. Bij de functie hoort een programma van jaarlijkse opleidingen. Een prima salaris volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Olette Kokkelkoren, T 071 532 25 30. Wil je solliciteren? Stuur jouw korte motivatie met CV naar olette.kokkelkoren@jongeneel.com.

 

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Vul dan onderstaand formulier in.

 

De gegevens die u via het sollicitatieformulier verstuurd worden door ons binnen 30 dagen verwijderd van de webserver. Zie ook ons privacy policy.

Sollicitatieformulier

Motivatie en/of CV uploaden

Bedankt voor de interesse!

bottom of page