top of page

Vacature

Tankwagen

chauffeur Luchtgassen
Antwerpen

 

Zoek je een uitdagende functie met verantwoordelijkheden? Ben je bekend met alle veiligheidsregels en werk je graag zelfstandig? Dan is dit misschien wel jouw baan!

 

Over de functie
Als tankwagenchauffeur Luchtgassen ben je verantwoordelijk voor het laden, vervoeren en lossen van  luchtgassen met name stikstof. Je levert bij bedrijven, instellingen en hebt per route doorgaans zo’n 4 tot 6 stops. Het gebeurt ook dat je volle vrachten levert. Je bent bekend met de veiligheidsregels en je werkt accuraat. Je werkt vanaf onze standplaats in Antwerpen. Het beladen van de luchtgassen gebeurt hoofdzakelijk in Antwerpen, Seraing of Terneuzen. De klanten bevinden voornamelijk in België, met af en toe een of meerdere lossingen in Nederland. De combinatie is uitgerust met slaapcabine, zodat je ook kunt overnachten. Om de routes efficiënt uit te voeren is het noodzakelijk om meerdere keren per week in de vrachtauto te overnachten. 

Je rijdt samen met nog een andere chauffeur in een schema waarbij je samen ervoor zorgt dat de combinatie 7 dagen per week rijdt. Het schema kan als volgt worden ingevuld 5 dagen werken, 5 dagen vrij, 4 dagen werken, 5 dagen vrij, 5 dagen werken, 4 dagen vrij. Maar er kan ook gekozen worden voor een 44-systeem of op basis van een klassiek model waarbij er van maandag t/m vrijdag gereden wordt. 


Vorm je al een duo met een collega en wil je samen solliciteren dan zie we jullie reactie heel graag tegemoet!
 

De ideale kandidaat

  • Beschikt over CE-rijbewijs, code 95 en digitale bestuurderskaart;

  • Heeft minimaal 2 jaar ervaring met tanktransport en het transport van gevaarlijke stoffen;

  • Beschikt over ADR basis en Tank certificaat;

  • Is zelfstandig, accuraat en bovenal klantvriendelijk;

  • Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt zeer nauwkeurig;

  • Beschikt over technisch inzicht en goede topografische kennis;

  • Is een harde werker en flexibel inzetbaar.


Jongeneel Transport biedt

Een zelfstandige baan met afwisselende ritten, bij een professioneel en gerenommeerd transportbedrijf, waarbij duurzame inzetbaarheid hoog in het vaandel staat. Bij de functie hoort een programma van jaarlijkse opleidingen. Salariëring conform CAO Beroepsgoederenvervoer over de Weg.

 

Solliciteren?

Stuur je sollicitatiebrief met CV naar olette.kokkelkoren@jongeneel.com.

De gegevens die u via het sollicitatieformulier verstuurd wordt door ons binnen 30 dagen verwijderd van de webserver. Zie ook ons privacy policy.

Sollicitatieformulier

Motivatie en/of CV uploaden

Bedankt voor de interesse en je hoort op korte termijn van ons!

bottom of page