top of page

Vacature

Tankwagen
chauffeur CO2 | regio

Antwerpen

Zoek je een uitdagende functie met verantwoordelijkheden? Ben je bekend met alle veiligheidsregels en werk je graag zelfstandig? Dan is dit misschien wel jouw baan!


Over de functie
Als tankwagenchauffeur CO2 ben je verantwoordelijk voor het laden, vervoeren en lossen van CO2. Je levert bij bedrijven en instellingen en hebt per route doorgaans zo’n 4 tot 6 stops. Je bent bekend met de veiligheidsregels en je werkt accuraat. Je werkt vanaf een van onze standplaatsen in regio Antwerpen.
Het beladen van de CO2 gebeurt hoofdzakelijk in Gent en Antwerpen. De klanten bevinden zich voornamelijk in Nederland en België, met meerdere lossingen per rit. De trekker met oplegger waar je mee rijdt is uitgerust met slaapcabine, zodat je ook kunt overnachten als dit nodig is. Het uitgangspunt voor deze functie is dat je dagelijks terugkomt op de standplaats. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, maar daarnaast ben je ook beschikbaar voor ritten in het weekend mocht dit nodig zijn.

De ideale kandidaat

  • ·Beschikt over C-rijbewijs, code 95 en digitale bestuurderskaart;

  • Heeft minimaal 2 jaar ervaring met tanktransport en het transport van gevaarlijke stoffen;

  • Beschikt over ADR-basis en Tank certificaat;

  • Is zelfstandig, accuraat en bovenal klantvriendelijk;

  • Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt zeer nauwkeurig;

  • Beschikt over technisch inzicht en goede topografische kennis;

  • Is een harde werker en flexibel inzetbaar.


Jongeneel Transport biedt
Een zelfstandige baan met afwisselende ritten, bij een professioneel en gerenommeerd transportbedrijf, waarbij duurzame inzetbaarheid hoog in het vaandel staat. Bij de functie hoort een programma van jaarlijkse opleidingen. Salariëring volgens de Nederlandse CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg.

Wil je meer weten? Stuur je sollicitatiebrief met CV naar olette.kokkelkoren@jongeneel.com.

Sollicitatieformulier

Motivatie en/of CV uploaden
bottom of page