top of page

Vacature

Tankwagen-chauffeur

LNG | Echt

Zoek je een uitdagende fulltime functie met verantwoordelijkheden? Ben je bekend met alle veiligheidsregels en draai jij je hand niet om voor een ploegenrooster? Dan is dit misschien wel jouw baan!

Tankwagenchauffeur LNG, standplaats Echt – Trekker & Oplegger

 

Over de functie
Als tankwagenchauffeur LNG ben je verantwoordelijk voor het laden, vervoeren en lossen van LNG. Voor de LNG-transporten vinden de beladingen over het algemeen plaats in Zeebrugge of Rotterdam. Voor de LNG-leveringen bevinden de klanten zich in o.a. Duitsland en Frankrijk. Om de routes efficiënt uit te voeren is het noodzakelijk om meerdere keren per week in de vrachtauto te overnachten. De vrachtauto is van alle gemakken voorzien, zodat je op een comfortabele wijze kunt overnachten. 

 

De inzet is dan ook op basis van aansluitende ritten met overnachtingen waarbij je rijdt met een collega chauffeur in een schema waarbij je er samen voor zorgt dat de vrachtauto 7 dagen per week rijdt. Het schema is als volgt: 5 dagen werken, 5 dagen vrij, 4 dagen werken, 5 dagen vrij, 5 dagen werken, 4 dagen vrij. Hierna begint het schema weer opnieuw. Dit is een ideaal schema als je behoefte hebt aan regelmaat en meer vrije tijd.
 

De ideale kandidaat

  • Beschikt over CE-rijbewijs, code 95 en digitale bestuurderskaart; 

  • Heeft minimaal 2 jaar ervaring met tanktransport en het transport van gevaarlijke stoffen; 

  • Beschikt over ADR-certificaat Basis en Tank; 

  • Is zelfstandig, accuraat en bovenal klantvriendelijk; 

  • Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt zeer nauwkeurig; 

  • Beschikt over technisch inzicht en goede topografische kennis; 

  • Is een harde werker en flexibel inzetbaar. 


Jongeneel Transport biedt

Een zelfstandige baan met afwisselende ritten, bij een professioneel en gerenommeerd transportbedrijf, waarbij duurzame inzetbaarheid hoog in het vaandel staat. Bij de functie hoort een programma van jaarlijkse opleidingen. Salariëring volgens de Nederlandse CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg. 
 

Wil je meer weten?

Stuur je sollicitatiebrief met CV naar olette.kokkelkoren@jongeneel.com.

De gegevens die u via het sollicitatieformulier verstuurd wordt door ons binnen 30 dagen verwijderd van de webserver. Zie ook ons privacy policy.

Sollicitatieformulier

Motivatie en/of CV uploaden

Bedankt voor de interesse en je hoort op korte termijn van ons!

bottom of page