top of page

Vacature

Tankwagen

chauffeur luchtgassen Moerdijk

(Ploegendienst)

Zoek je een uitdagende functie met verantwoordelijkheden? Ben je bekend met alle veiligheidsregels en draai jij je hand niet om voor een ploegenrooster? Dan is dit misschien wel jouw baan!

Tankwagenchauffeur Luchtgassen Moerdijk (Ploegendienst)

Over de functie

Als tankwagenchauffeur Luchtgassen ben je verantwoordelijk voor het laden, vervoeren en lossen van met name stikstof. Je levert bij bedrijven en grote industrieën en hebt per route doorgaans zo’n 2 à 3 stops, het gebeurt echter ook dat je volle vrachten levert. Je rijdt met een trekker en tankoplegger. Je bent bekend met de veiligheidsregels en je werkt accuraat. Je werkt vanaf onze standplaats in Moerdijk. Het beladen van de luchtgassen gebeurt met name in Moerdijk, Antwerpen of Terneuzen. De klanten bevinden zich voor de voornamelijk in Nederland, met af en toe één of meerdere lossingen in België. 

Je werkt in een ploegendienst, wat inhoudt dat je de ene week in de dagdienst werkt en de daaropvolgende week in de nachtdienst. De diensten zijn gemiddeld zo’n 10 uur. Een flexibele inzetbaarheid is daarbij vereist. Je werkt van maandag tot en met vrijdag, maar daarnaast ben je ook beschikbaar voor ritten in het weekend mocht dit nodig zijn. 

 

De ideale kandidaat

  • Beschikt over CE-rijbewijs, code 95 en digitale bestuurderskaart; 

  • Heeft minimaal 2 jaar ervaring met tanktransport en/of het transport van gevaarlijke stoffen; 

  • Beschikt over ADR Basis en Tank certificaat; 

  • Is zelfstandig, accuraat en bovenal klantvriendelijk; 

  • Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt zeer nauwkeurig; 

  • Beschikt over technisch inzicht en goede topografische kennis; 

  • Is een harde werker en flexibel inzetbaar. 

 

Jongeneel Transport biedt

Een zelfstandige baan met afwisselende ritten, bij een professioneel en gerenommeerd transportbedrijf, waarbij duurzame inzetbaarheid een speerpunt is. Bij de functie hoort een programma van jaarlijkse opleidingen. Salariëring conform de CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg.

Wil je meer weten?

Neem dan contact op met Olette Kokkelkoren, (+31) (0)71 532 25 30. Wil je solliciteren? Stuur jouw korte motivatie met CV naar olette.kokkelkoren@jongeneel.com.

 

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Vul dan onderstaand formulier in.

 

De gegevens die u via het sollicitatieformulier verstuurd worden door ons binnen 30 dagen verwijderd van de webserver. Zie ook ons privacy policy.

Sollicitatieformulier

Motivatie en/of CV uploaden

Bedankt voor de interesse!

bottom of page