top of page

Vacature

Tankwagen

chauffeur luchtgassen ploegen ( triple) Antwerpen

Zoek je een uitdagende functie met verantwoordelijkheden? Ben je bekend met alle veiligheidsregels en werk je graag zelfstandig? Dan is dit misschien wel jouw baan!

 

Over de functie

Als tankwagenchauffeur Luchtgassen ben je verantwoordelijk voor het laden, vervoeren en lossen van met name argon. Je levert bij bedrijven en grote industrieën en hebt per route doorgaans zo’n 2 à 3 stops, het gebeurt echter ook dat je volle vrachten levert. Je bent bekend met de veiligheidsregels en je werkt accuraat. Je werkt vanaf onze standplaats in Antwerpen. Het beladen van de luchtgassen gebeurt hoofdzakelijk in Antwerpen, Seraing of Terneuzen. De klanten bevinden zich voornamelijk in België, met af en toe één of meerdere lossingen in Nederland.  


Je werkt in een ploegendienst samen met nog 2 andere chauffeurs. Het ploegenschema bestaat uit 3 dagen in dagdienst, 3 dagen in nachtdienst gevolgd door 3 dagen vrij. Hierna begint het schema weer opnieuw. De diensten zijn gemiddeld zo’n 10 uur. Een flexibele inzetbaarheid is daarbij vereist. Dit schema draait jaarrond door. Dit houdt dus in dat er ook tijdens zaterdag en zon-/ en feestdagen gewerkt wordt.

 

De ideale kandidaat

  • Beschikt over CE-rijbewijs, code 95 en digitale bestuurderskaart;

  • Heeft minimaal 2 jaar ervaring met tanktransport en/of het transport van gevaarlijke stoffen;

  • Beschikt over ADR-certificaat basis en tank;

  • Is zelfstandig, accuraat en bovenal klantvriendelijk;

  • Heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en werkt zeer nauwkeurig;

  • Beschikt over technisch inzicht en goede topografische kennis;

  • Is een harde werker en flexibel inzetbaar.

 

Jongeneel Transport biedt

Een zelfstandige baan met afwisselende ritten, bij een professioneel en gerenommeerd familiebedrijf, waar duurzame inzetbaarheid hoog in het vaandel staat. Bij de functie hoort een programma van jaarlijkse opleidingen. Salariëring volgens de Nederlandse CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg.

 

Wil je meer weten?

Stuur je sollicitatiebrief met CV naar olette.kokkelkoren@jongeneel.com.
 

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Vul dan onderstaand formulier in.
 

De gegevens die u via het sollicitatieformulier verstuurd worden door ons binnen 30 dagen verwijderd van de webserver. Zie ook ons privacy policy.

Sollicitatieformulier

Motivatie en/of CV uploaden

Bedankt voor de interesse!

bottom of page